Hondenpension Apeldoorn Trimsalon Apeldoorn Hondepension en trimsalon Klarenbeek, regio Apeldoorn

Bel 055 - 506 27 54

Hondenpension De Beekhof

Soms komt het beter uit als uw hond een tijdje in het pension verblijft. Daarom bent u op zoek naar een fijne en veilige verblijfplaats voor uw trouwe vriend. Het is mogelijk om op een rustig moment hondenpension De Beekhof in Klarenbeek te komen bezichtigen. Hiervoor moet u wel een afspraak maken. Zo kunt u met eigen ogen zien waar uw hond zal verblijven.

Wij waken over de gezondheid van alle honden die komen logeren bij De Beekhof. Daarom gelden er in ons pension enkele huisregels. Heeft u vragen over de specifieke situatie van uw hond? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Buitenverblijf van De Beekhof - Hondenpension in Klarenbeek

Dierenarts

Als uw hond tijdens het verblijf ziekteverschijnselen vertoont, raadplegen we onze dierenarts. De eventueel gemaakte kosten worden bij u in rekening gebracht. Het is verstandig om uw contactgegevens bij ons achter te laten, zodat wij u in noodgevallen kunnen bereiken.

Logeerhond in Hondenpension De Beekhof

Inentingen

Heeft uw hond de juiste inentingen en bieden ze nog de nodige bescherming? Deze zijn namelijk maximaal een jaar geldig. Is de geldigheid verlopen of is de hond helemaal niet ingeënt, dan moeten de nieuwe inentingen minimaal 4 weken voor het pensionbezoek toegediend worden.

Spelende honden bij Hondenpension De Beekhof in Klarenbeek

Kennelhoest

Om voor alle honden een zo gezond mogelijk verblijf te garanderen, dient uw hond ook preventief behandeld te zijn tegen kennelhoest. Raadpleeg uw dierenarts voor de te volgen procedure en houdt er rekening mee dat sommige behandelingen 4 weken voor het pensionbezoek moeten plaatsvinden.

Vrolijke hond bij De Beekhof - hondenverblijf in Klarenbeek

Loopsheid

Tijdens drukke periodes plaatsen wij geen teefjes die loops zijn of loops dreigen te worden, omdat dit de reuen onrustig maakt. Door middel van een preventieve behandeling is het eventueel wel mogelijk om uw hond te plaatsen. Raadpleeg uw dierenarts minimaal 4 weken voor de reservering voor meer informatie. 

Mandje of kleedje

Een meegebracht kleedje mag max. 100x100 cm zijn en een mand mag alleen van kunststof zijn. Kleedjes en kussens met vulling zijn niet toegestaan. U kunt ons niet aansprakelijk stellen voor verlies of schade van de door u meegebrachte goederen.

Medicijnen

Als uw hond thuis medicijnen toegediend krijgt dan kunt u deze vanzelfsprekend meenemen. Het is voor ons wel belangrijk om te weten waarvoor de hond de medicijnen krijgt toegediend en wat de naam van het medicijn is. Wilt u daarom de originele verpakking, waarop de juiste dosering vermeld staat, meenemen?

Vlooienbehandeling

Wij adviseren u om uw hond tegen vlooien te behandelen voorafgaand aan een verblijf in De Beekhof. Een vlooienband raden wij af, omdat deze vaak zoek raakt tijdens het spelen.

Voeding

Bij hondenpension De Beekhof krijgt uw hond brokken van uitstekende kwaliteit. Heeft uw hond echter problemen met ander voer of volgt hij/zij een dieet, dan raden wij u aan het eigen voer mee te nemen. Uw hond krijgt dan de door u opgegeven dosering. Neemt u alstublieft een maatbeker mee met daarop de aangegeven hoeveelheid.

Luchtfoto Hondenpension De Beekhof in Klarenbeek

Tarieven hondenpension De Beekhof

Categorie              Prijs

 • A                    13,50        (bijv. Mini York Terrier, Chihuahua)
 • B                    14,00        (bijv. Teckel, Jack Russell)
 • C                    14,50        (bijv. Basset, Labrador)
 • D                    15,00        (bijv. Berner Sennen, Leonberger)

* Prijzen zijn per kalenderdag en inclusief 21 % BTW, voeding en verzorging. U kunt de betaling contant of met pin voldoen. De gereserveerde periode wordt volledig in rekening gebracht.

*TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE WORDT ANDERHALF KEER HET TARIEF GEREKEND WANNEER UW HOND NIET GECOMBINEERD KAN WORDEN !

Trimsalon en pension voor honden bij Apeldoorn - De Beekhof

Trimsalon De Beekhof

Een mooie en gezonde vacht, glanzend in de zon. Elke hond verdient zo nu en dan een trimbeurt om de vacht te laten stralen. Bovendien is trimmen aan te raden om bepaalde ongemakken te verminderen, zoals jeuk bij de hond of haren in huis. U kunt uw hond in onze trimsalon in Klarenbeek laten trimmen tijdens het pensionverblijf of na een daarvoor gemaakte afspraak. Na een behandeling van onze rijksgediplomeerde trimster is uw hond straks het stralende middelpunt op de uitlaatweide!

Voordat u uw hond bij De Beekhof laat trimmen wijzen wij u op enkele tips. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Binnenverblijf Hondenpension en Trimsalon De Beekhof

Goed om te weten

Voor het trimmen bespreken we uw wensen. Een trimbeurt kan al snel enkele uren duren. Er wordt dan ook aandacht geschonken aan de oren en de ogen en indien nodig worden de nagels geknipt.

Vooraf wordt de hond gecontroleerd op klitten en parasieten. Een eventueel noodzakelijke behandeling hiervoor wordt extra in rekening gebracht.

Trimsalon De Beekhof in Klarenbeek

Voorbereiding

Plukvachten zijn na een wasbeurt slecht te behandelen. Daarom vragen we u om de hond droog en ongewassen bij trimsalon De Beekhof af te leveren. Bovendien is het van belang dat u de hond aanlijnt en dat deze met een lege maag bij ons binnenstapt.

Hond bij De Beekhof - Trimsalon tussen Apeldoorn en Klarenbeek

Zelf doen

De vacht van uw hond moet u goed onderhouden. Om uw hond zo goed mogelijk voor te bereiden op een bezoek aan de trimsalon, is het belangrijk de hond van jongs af aan te laten wennen aan een borstel. Heeft u vragen over de verzorging van uw hond? Bel ons gerust.

In Klarenbeek vint u Trimsalon De Beekhof

Ziekte of afwijking

Heeft uw hond last van medische afwijkingen, dan horen wij dat graag. Zo houden wij rekening met de bijzondere omstandigheden. Als uw hond een besmettelijke ziekte heeft zoals schurft of kennelhoest, dan zijn wij genoodzaakt de reservering te annuleren.

Verschillende trimtechnieken bij Trimsalon De Beekhof in Klarenbeek

Trimtechnieken

Bij trimsalon De Beekhof wordt uw hond getrimd door een rijksgediplomeerde trimster die aangesloten is bij de ABHB (Algemene Belangenvereniging voor het Hondentoiletteer Bedrijf).

Onder trimmen verstaan wij het in goede conditie brengen van de vacht. Daarvoor gebruikt zij verschillende methodes zoals:

 • knippen (bijv. Poedel, Bischon Frisé)
 • plukken (bijv. Bouvier, Cairn Terriër, Teckel)
 • strippen (bijv. Deerhound)
 • ontwollen (bijv. Berner Sennen, New Foundlander, Leonberger)
 • effileren (bijv. Spaniel, Setter, Retriever)
 • ontklitten
 • scheren

De trimtechniek wordt bepaald door de vachtsoort en de wensen van de eigenaar.